Over

Lakeside lodges is een uniek bouwproject van Addhome group. Deze verdeler en fabrikant van modulaire en mobiele bouwunits uit Waregem telt 35 werknemers. 

Addhome group helpt zijn klanten op alle vlakken te groeien. Met modulaire en mobiele units geven we vorm aan persoonlijke, professionele en sociale groei. Het is onze missie om op een snelle, betaalbare en eenvoudige manier ‘extra ruimte’ te creëren. We zijn actief in diverse sectoren en leveren bouwoplossingen voor residentiële, recreatieve en professionele toepassingen. 

Addhome group produceert en verdeelt kwalitatieve, innovatieve en hoogwaardige modulaire units en containerwoningen. In het project Lakeside lodges bieden we u kwalitatieve woonunits die doordacht ontworpen zijn om in alle seizoenen comfortabel in te leven. Alle units zijn voorzien van een eigentijds interieur. De ruime leefruimtes zijn instapklaar ingericht met meubels en decoratie.

Beschrijving locatieproject

1

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien in de natuur? In Lakeside lodges vindt u zeker de rust die u wilt. Het park is gelegen in Merksplas, in het midden van de mooie naaldboombossen in de Kempen. Een ware oase van ontspanning en natuur.

 

Lakeside lodges bestaat uit een park van 180 vakantiewoningen. De woningen bevinden zich op weiden, dicht bij bossen of aan de oevers van kleine rivieren en vijvers. Het domein telt meerdere speeltuinen. Op wandelafstand kan u bovendien genieten van een verwarmd buitenzwembad, zwemvijvers en een prachtige visvijver. Bent u eerder het sportieve type? Dan kan u terecht op het basketbal-, volleybal- of petanqueveld. 

2

In de nabije omgeving vindt u heel wat mogelijkheden om te eten, te drinken of te winkelen. 

Er zijn enkele grote supermarkten in de buurt en zelfs een gloednieuw restaurant op het domein. De pretparken Efteling en Bobbejaanland bevinden zich in de omgeving.

 

Het park bevindt zich op een toplocatie in de buurt van steden als Antwerpen, Rotterdam, Breda en Eindhoven. Het is vlot bereikbaar via diverse invalswegen (E34 en E19). Het treinstation van Turnhout ligt op een half uur fietsen.

Ontvang offerte

Op zoek naar een prachtige vakantiewoning in de natuur, voorzien van alle comfort? Overtuigd van deze toplocatie dicht bij Antwerpen én de troeven van Lakeside lodges?

 

Vul dan nu uw gegevens in. We bezorgen u zo snel mogelijk een offerte. Zonder ook maar één verplichting.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ook interessant

Pinetree Lodge

De Pinetree lodge combineert maximale vrijheid en comfort. De verschillende bekledingen aan de buitenkant geven het model een moderne uitstraling. Deze woonunit is goed uitgerust...
Oppervlakte
40,5 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Prijs (excl. btw en kosten)
€ 97.500