Verhuren zonder zorgen

Wenst u graag een aanvullend huurinkomen of rendement? Dan kan u uw vakantiewoning in Lakeside lodges verhuren. We bieden ook een combinatie van genot en rendement aan.

Ons unieke verhuurconcept maakt het mogelijk om niet alleen te genieten van uw tweede verblijf, maar er ook op te verdienen.

Hoog huurrendement

Investeren in een vakantiewoning is investeren met zekerheid. Binnenlands toerisme is populairder dan ooit. Vliegen naar verre bestemmingen wordt niet alleen onbetaalbaar, mensen zoeken ook steeds meer een toevluchtsoord in de natuur. Ze willen vooral rust, ver weg van het hectische en stressvolle leven thuis. Huurzekerheid is dus gegarandeerd.

 

Samen met Huswell, onze exclusieve partner, pakken we de verhuur, het beheer en het onderhoud van uw vakantiewoning professioneel aan. Huswell is gespecialiseerd in vakantieverhuur en toeristische uitbating. Voor u regelen en organiseren ze alles van A tot Z. Door hun jarenlange ervaring en expertise weten ze als geen ander wat de gasten wensen. Uw woning wordt op verschillende platformen (Airbnb, Booking.com…) wereldwijd geadverteerd en aan toeristen aangeboden. Door een slim algoritme en constante optimalisatie halen ze voor u de best mogelijke bezetting en het hoogste huurrendement. 

 

Rendementen mogelijk tot 7 % netto !

 

De voordelen van verhuur

Zorgeloze verhuur

Zorgeloze verhuur

Verhuur, beheer en onderhoud volledig geregeld van A tot Z. 

Hoge huuropbrengsten

Hoge huuropbrengsten

Variabele huuropbrengsten mogelijk tot 7% op de netto verkoopprijs.

Toplocatie

Toplocatie

Het vakantiepark bevindt zich op een boogscheut van Antwerpen, te midden van natuur en rust, en is vlot bereikbaar. 

Budgetvriendelijk

Budgetvriendelijk

Betaalbare investeringsbedragen vanaf € 101.280 (excl.btw) all-in 

Mogelijkheden tot investering

Maple Lodge

In de Maple lodge vindt u maximale vrijheid en luxe. Het model van deze woonunit is geïnspireerd door trends in de moderne architectuur. Alle externe...
Oppervlakte
24 m2
Slaapkamers
2
Badkamer
1
Prijs (excl. btw en kosten)
€ 68.980

Pinetree Lodge

De Pinetree lodge combineert maximale vrijheid en comfort. De verschillende bekledingen aan de buitenkant geven het model een moderne uitstraling. Deze woonunit is goed uitgerust...
Oppervlakte
40,5 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Prijs (excl. btw en kosten)
€ 97.500

Ontvang simulatie rendement

Op zoek naar een prachtige vakantiewoning in de natuur, voorzien van alle comfort? Overtuigd van deze toplocatie dicht bij Antwerpen én de troeven van Lakeside lodges?

 

Vul dan nu uw gegevens in. We bezorgen u zo snel mogelijk een offerte, prijzen en rendementssimulatie. Zonder ook maar één verplichting.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat vertellen andere investeerders

“Een vakantiewoning in Lakeside Lodges was voor ons gezin een perfecte oplossing. Ik wou een pure investering voor het rendement, mijn vrouw echter droomde al lang om te vertoeven in ons eigen vakantiewoning. De combinatie van de twee werelden is hetgeen ons voornamelijk aangetrokken heeft.”

Hector
Architect

“In de huidige vastgoedmarkt is het niet eenvoudig om hoge rendementen te halen. De inflatie zal naar de toekomst toenemen. Vermits prijzen van hotels en vakantieparken gekoppeld zijn aan de inflatie, leek het mij een uitstekende investering om hiervan te profiteren.”

Luc S.
Pricing analyst PWC
scroll to side